Bestellingen die op werkdagen vóór 17:00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. We streven ernaar om uw bestelling binnen één werkdag te bezorgen, met uitzondering van eventuele vertragingen bij PostNL of DPD. Deze snelle bezorgservice geldt ook voor bestellingen naar België.

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin een track-en-tracecode en een link waarmee u de zending kunt volgen. Nederlandse zendingen worden via PostNL verzonden, terwijl andere Europese zendingen met DPD worden verstuurd. Belgische zendingen worden eerst via PostNL verzonden en vervolgens overgedragen aan Bpost.

De verzendkosten voor zowel Nederlandse als Belgische zendingen bedragen €6,95. Bij bestellingen boven de €50 worden de verzendkosten automatisch kwijtgescholden.

Voordat u uw bestelling definitief plaatst, raden we u aan om het opgegeven adres te controleren.

Hieronder vindt u de geschatte levertijden vanaf het moment van verzending:

Land - Leveringstijd*

Nederland: 1 werkdag België: 1 werkdag

*Houd er rekening mee dat wij afhankelijk zijn van PostNL en DPD, dus we kunnen geen garanties bieden met betrekking tot de bovengenoemde levertijden.

Als u ervoor kiest om uw pakket bij een afhaalpunt te laten bezorgen (of als het pakket bij afwezigheid bij een afhaalpunt wordt achtergelaten) en het niet binnen 7 dagen wordt opgehaald, zal PostNL het pakket retourneren. In dit geval worden de pakketten in ons magazijn apart gehouden in afwachting van verdere instructies van de klant.